Infoisinfo Nederland

Ferry's Schilderwerken De Meern
Schilder in De Meern

www.ferryswerken.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 06-1906192?

Adres

Does 25. P.C. 3453MD, De Meern, Utrecht.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Ferry's Schilderwerken De Meern

Klussen in De Meern, Aannemer in De Meern, Advies in De Meern, Onderhoud in De Meern

Ferry's schilderwerken is een enthousiast en gediplomeerde schilderbedrijf in De Meern, instellingen, scholen, woningbouwverenigingen, voor zowel de particuliere als de zakelijke markt, toonaangevend in alle voorkomende schilderwerken, aannemers en gemeenten. En dat geldt voor zowel binnen- als buitenschilderwerk. Daarom zal een schilder, die in de winter op zoek is naar nieuwe klussen vaak een scherpe offerte opstellen. Wilt u de hele straat weer laten stralen en doen er nog meer mensen mee? dan is er misschien nog wel meer korting mogelijk.
Wilt u meer informatie over de diensten? neemt u dan even contact met ons op.
Kom eens langs waar wij bezig zijn om een kijkje te nemen over onze werkzaamheden zijn en het resultaat te bekijken volg ons op facebook en kom eens langs.
Het is natuurlijk wel fijn dat de hele buurt er weer wat beter uitziet en om die reden dragen wij graag ons steentje bij. Ferry's schilderwerken geeft iedereen die zijn of haar buren overhaalt om hun woning tegelijkertijd met uw woning te laten schilderen, beide 10% korting op de standaard prijs. stichting kwaliteits vakman. Daarom zijn we ook aangesloten bij. Onze werkzaamheden voeren wij landelijk uit en zijn dus niet regio gebonden. Kijkend naar wat schildersbedrijven zoal rekenen in de winter, laat zien dat de kortingen op de tarieven bij de winterschilder aanzienlijk zijn en variëren tussen de 10% en 30% op wat het schilderwerk zou kosten in een andere periode.
Burenkorting.
We werken met professionele verven van sigma, daarom kunnen wij u garantie geven tot wel 7 tot 10 jaar op uw schilderwerk, als u ons advies volg.
Naast schilderwerk houden wij ons ook bezig met beglazing, houtrot reparaties en wandafwerking zoals glasweefsel, behangwerk, kleuradvies, sauswerk, spuitwerk, onderhoud.
De winterschilder is meestal een gewone schilder, die in de winter minder opdrachten heeft dan in de andere seizoenen.
Hoeveel korting krijg je bij de winterschilder?.
Wij komen bij u
Lees verder...

Sociale netwerken

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Ferry's Schilderwerken De Meern (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe